| ANAC Carrousel interieurreiniging uniek in de wereld - Uw specialist in autowastechniek
15966
post-template-default,single,single-post,postid-15966,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

ANAC Carrousel interieurreiniging uniek in de wereld

ANAC Carrousel interieurreiniging uniek in de wereld

Berrie Wolters

Tijdens mijn afspraak begin augustus met Lex Peters, eigenaar van ANAC, was het de vierde dag dat de nieuwe Carrousel bij ANAC Overmaat Arnhem draaide en operationeel was. Lex Peters: “Je kunt 2,5 jaar lang bezig zijn met het uitwerken van een idee en deze uiteindelijk daadwerkelijk bouwen, maar in de praktijk moet het gebeuren en kloppen. Het inwerken van medewerkers, bepalen van de gewenste bandsnelheid bij dal- of juist piekuren, moet bij het in/oprijden van de auto de plateau stilstaan of juist draaien etc. ‘Finetunen’ dus. Daar zijn we momenteel mee bezig.”
Het nieuwe carrouselpand is maar liefst 9 meter hoog en toen ik deze zag moest ik denken aan de vroegere kermisattractie. Het pand maakt al meteen duidelijk: hier gebeurt iets spectaculairs en unieks. Lex Peters heeft dit concept interieurreiniging voor Europa gepatenteerd en de belangstelling binnen de carwashbranche is groot. “De tweede carrousel zal geplaatst worden bij onze locatie in Den Bosch.”

ANAC heeft 6 jaar ervaring met interieurreiniging op loopbanden en biedt deze dienst bij 4 locaties aan. Het aantal interieurbanen binnen de carwashbranche neemt sowieso de laatste jaren gestaag toe, dus de nieuwigheid hiervan is momenteel landelijk gezien enigszins afgevlakt. Lex Peters: “Bijna 3 jaar geleden dacht ik: dat moet ook anders kunnen. Een rechte interieurbaan heeft enkele min punten, bijvoorbeeld de enorme lengte van ten minste 30 meter die je hiervoor nodig hebt. Bij mij kwam toen het idee op van interieurreiniging op een ronde carrousel, een soort draaimolen dus. Dan ga je natuurlijk uitzoeken hoe je alle uitdagingen oplost en het idee eerst op papier en later in praktijk kunt uitwerken. De basis van het idee is natuurlijk het draaiende plateau.”

Klik HIER om het originele en hele bericht te lezen op www.cleaningstation-carwash.nl